Categorii


Introducere » Aparate terapie » Aparat de ionizare aer


        

Aparat de ionizare aer

produs nou

in stoc

 

Numar produs: 011
Preţ fără TVA : 900 LEI
Preţ cu TVA (0 %):
900 LEI

în coş:
  buc  

APARAT DE IONIZARE

Aparatul de Ozon şi Anioni  tratează aerul din încăperi, eliberând atât ozon, cât şi anioni.


Anionii sunt fără culoare, fără miros, ioni de gaz cu încărcare negativă în aer, anionul fiind cunoscut drept „vitamina aerului” și este la fel ca și vitaminele din alimente, având un impact foarte important asupra vieții oamenilor și a altor elemente biologice, unii susţinând chiar că ionii negativi ai aerului sunt factori ai longivității.

În mod natural, numărul ionilor negativi în aer este influențat de diferite condiții geografice. Acesta fiind mult mai mare în zonele cu parcuri, pe câmpurile suburbane, în preajma coastelor, lacurilor, cascadelor și pădurilor.

Așadar, când oamenii intră în zonele cu parcuri, pe câmpurile suburbane, în preajma coastelor, lacurilor, cascadelor și pădurilor sau când folosesc în locuinţele lor aparatul de ozon şi anioni, aceştia îşi revigorează minţile și își relaxează respirația.

Tratarea alimentelor cu ozon

Datorita conceptiei unice, ultra-moderne si a capacitatii de ecranare a interferentelor electromagnetice, Aparatul de Ozon si Anioni  asigura o excelenta stabilitate în functionare si un volum crescut de ozon.


Impreuna cu filtru de apa cu osmoza inversa, aparatul de ozon si anioni asigura dezvoltarea controlata a bacteriilor din alimente, dar în plus poate fi utilizat si pentru a oferi un aer purificat, în case sau în diferite locuri de munca.

De asemenea, atunci cand se foloseste apa filtrata prin filtru de apa cu osmoza inversa, acest aparat are capacitatea de a îndepărta pesticidele de pe legume şi fructe şi de a distruge hormonii din carne sau peşte, de a mări durata prospeţimii alimentelor şi de a purifica apa.

Este un aparat versatil, ce nu trebuie să lipsească din casele sau de la locul de muncă.

ZDI1NDc2