Categorii


Introducere » Aparate terapie » Bagheta pentru energizarea si restructurarea apei


        

Bagheta pentru energizarea si restructurarea apei

produs nou

in stoc

 

Numar produs: 081
Preţ fără TVA : 228 LEI
Preţ cu TVA (0 %):
228 LEI

în coş:
  buc  

Bagheta pentru restructurarea apei, alcalinizarea și ionizarea apei ne oferă avantajul de a avea o apă pură, alcalină tot timpul cu noi, indiferent unde mergem și ce facem. Adulții o pot lua la service, excursii, copii la școală.

Este uimitor ce poate să facă un obiect atât de mic.

Funcţiile baghetei:

·         poate genera mineralizează apa

·         poate face o apă alcalină potabilă (valoarea PH 7.8 ~ 9)

·         poate purifica apa, elimină clorul rezidual

·         mineralizează apa

·         activează şi energizează apa potabilă

·         restructurează apa din structuri moleculare de 15- 16 molecule în microstructuri de 5- 6 molecule de apă


Dar cele mai deosebite acţiuni ale baghetei, care o fac unică pe piaţă sunt :

1.      ORP (Potenţialul Oxidant/Reducător sau Potenţialul RedOx) al apei a ajuns la valori de -500 mV, ceea ce înseamnă că am transformat apa într-un antioxidant foarte puternic, rezultate asemănătoare mai găsim doar la filtre de apă ce au preţuri de mii de dolari.

2.      Poate genera hidrogen. Bând o apă îmbogăţită cu hidrogen de această baghetă putem suprima efectiv procesul de îmbătrânire, bolile de inimă şi diabetul.

Apa alcalină ionizată este o adevarată revoluţie în calitatea apei. Prezenţa ionilor negativi este esenţială, şi datorită potenţialului negativ uimitor -500mV, face din apă un antioxidant mai puternic decât vitaminele A, C, E, ceai verde şi alte medicamente antioxidante cunoscute. Efectul ei este de stopare a radicalilor liberi şi prevenire a bolilor cardiovasculare, cancer, arteroscleroza cerebrală, diabet, scădere în greutate, constipaţie, pentru a îmbunătăţi ciclul menstrual al femeilor, tranzitul gastro-intestinal, eliminarea simptomelor menopauzei, eliminarea toxinelelor din corp.

Dupa 10 ani de validări clinice şi de urmărire de către instituţii de cea mai mare autoritate din Japonia, s-a confirmat în mod clar că apa bogată în hidrogen are un rol important  în menţinerea  sănătăţii şi previne apariţia a numeroase boli.

Acest tip de baghete sunt folosite în Japonia, Statele Unite ale Americii, Germania iar apa restructurată de ele este considerată ca fiind "cea mai bună apă din secolul 21."

Bagheta pentru restructurarea apei este uşor de transportat, are greutate redusă şi foarte uşor de curăţat. Pot fi întotdeauna folosite în flacoane din plastic sau sticlă de apă, un loc unde apa potabilă va fi pregătită în orice moment. Bogată în hidrogen apa umple organismul cu antioxidanţi, organismul scapă astfel de radicalii liberi, iar corpul beneficiază de îngrijire 24 de ore din 24, menţinându-ne tineri şi sănătoşi.COMPOZIŢIE
Bagheta conţine: turmalină, piatră maifan, pudră de argint, piatră pi.

PRIMA UTILIZARE:
Deschideţi ambalajul, se utilizează sticle de apa (500 ml) şi un amestec de oţet şi apă (raport 1:4). Închideţi capacul, se agită timp de 10 secunde, se deschide capacul şi se lasă timp de 5 minute. Se cleteşte bagheta cu apă, după care se poate fi utiliza. Se repetă procesul de activare a baghetei o dată pe lună.


MOD DE UTILIZARE:
Se pune bagheta într-o sticlă de 500 ml, apoi apă potabilă sau apă minerală plată 400 ml.Se pune capacul, se agită 30 sec. Şi se aşteaptă minim 15- 20 minute înainte de a bea. O sticlă mai plină poate reduce capacitatea de producere a hidrogenului şi deci calităţile antioxidante ale apei. Lăsat să acţioneze o perioadă mai mare de timp (12 ore) produce apă mult mai gustoasă, dulce alcalină. Pentru sticle mai mari pot fi folosite, proporţional, două sau mai multe baghete simultan.

ÎNTREŢINERE:

Atunci când nu sunt în uz, baghetele trebuie să rămână în apă, nu pot fi lăsate în aer pentru că le afectează durata de viaţă.

Eficienţa baghetei :
PH: pH7 (apă potabilă) → PH 7.8- 9
Conţinut de hidrogen: 0.051ppm (apă potabilă) → 0.4 ~ 2 ppm
Tensiunea superficială: 73dny/cm (apă potabilă) → 64dny/cm
ORP: +450 ~ 550 mV (apa potabilă) → -150 ~ -500mVMTEwZDk