Categorii


Introducere » Centuri cu turmalina » Bile cu turmalina


        

Bile cu turmalina

produs nou

in stoc

 

Numar produs: 085
Preţ fără TVA : 190 LEI
Preţ cu TVA (0 %):
190 LEI

în coş:
  buc  

Bila cu turmalină pentru maşina de spălat de la compania Eden Line, purifică (spală) eficient, fără nici un fel de detergent, doar în apă la temperatura camerei, eliminând totodată bacteriile și mirosurile colectate în țesături, lăsând rufele spălate și cu un parfum de prospețime. Această modalitate de curățare menține și păstrează fibrele și culorile lor intacte. Păstrează albul natural al țesăturii, elimină necesitatea clătirii, salvează banii, prin eliminarea costurilor implicate de folosirea detergenților, energiei, apei.

Beneficiile sunt evidente, bilele cu turmalină pentru maşina de spălat sunt mult mai ieftine decât detergenții, economisind sute și mii de lei pe an, în plus, acestea fiind foarte ușor de folosit.

Sunt pur și simplu băgate, la un loc cu rufele și apa, în cuva mașinii de spălat, fiind lipsite 100% de potențial alergenic deoarece nu produce reziduuri chimice.  Ca urmare a acestor proprietăți este asigurată menținerea calitatății solului.

Prin conservarea culorilor și a elasticității fibrelor țesăturilor se mărește durata de viață a acestora. Nu conține clor și nici fosfați, produse care conduc la degradarea apei, solului, a mediului ambiant în general.

Bilele cu turmalină pentru maşina de spălat sunt rezultatul cercetărilor științifice care unifică proprietățile manifestate de bioelectricitate cu cele al hidrodinamicii, ce se potențează reciproc într-un efect sinergic plurivalent. Aceste performanțe excepționale sunt obținute prin reunirea unor materiale extrem de valoroase prin proprietățile lor naturale, cum sunt turmalina și o serie de alte microcristale, care cu celelalte componente au un efect de potențare a curățării și sterilizării țesăturilor.

Bilele cu turmalină pentru maşina de spălat de la sunt create dintr-un cauciuc special, care nu se deteriorează, rezistând la temperaturi foarte înalte și având încorporate la interior cristale de turmalină. Cristalele de turmalină sterilizează ţesăturile şi au potenţialul de a se impregna în fibrele acestora. Acest lucru previne infestarea cu paraziţi și fungi, sau infectarea cu bacterii și virusuri.

Prin eliminarea tensiunii superficiale a apei, bilele cu turmalină pentru maşina de spălat amplifică și potențează procesul de curăţare al materialelor, astfel îndepărtându-se mult mai uşor petele sau uleiurile impregnate în firele din ţesături. De asemenea cristalele de turmalină din interiorul bilelor împiedică apariţia sau dezvoltarea mucegaiurilor.

Bilele cu turmalină pentru maşina de spălat se pot folosi pentru toate tipurile de ţesături: naturale, sintetice sau mixte.

Aceste proprietăți speciale ale bilelor pentru spălare inteligentă, se datorează în mare măsură turmalinei. Dintre toate mineralele pământului, turmalina este singura piatră încărcată electric permanent, motiv pentru care este numită "magnetul cristalin". Fiind un mineral natural, turmalina nu are efecte secundare.

COMPOZIŢIE: turmalină, microgranule de piatră maifan, pulbere de argint, argilă, spumă de mare, pulbere de cuarţ, bicarbonat de sodiu, caolin.

INDICAŢII:

-    Dedurizează apa
-    Elimină mirosurile neplăcute
-    Păstrează moliciunea şi culorile rufelor
-    Îndepărtează uşor petele
-    Redă prospeţimea şi elasticitatea hainelor

SPECIFICAŢII:

-    Sunt uşor de utilizat
-    Nu conțin fosfaţi
-    Nu provoacă alergii
-    Sunt ecologice
-    Apa deversată la canal este curată şi ecologică
-    Neutralizează clorul din apa folosită la spălare
-    Neutralizează calcarul şi îl înlătură, lăsând maşina de spălat sănătoasă, iar hainele sunt protejate
-    Durata de viaţă a maşinii de spălat creşte
-    Împiedică acumularea detergenţilor pe ţesături
-    Împiedică uzura şi ruperea fibrelor ţesăturilor
-    Vor creşte economiile, prin reducerea consumului de detergenţi şi dedurizanţi

FORMA DE PREZENTARE: 2 bile, una de culoare verde şi una de culoare albastră, în ambalaj de carton. Bila verde este pentru curăţare, bila albastră pentru sterilizare. Este indicat ca bilele să fie folosite simultan.


YTFhNDMxYj