Categorii


Introducere » Antioxidanti » Blue Moringa Bao


    

Blue Moringa Bao

in stoc

 

Numar produs: 142
Preţ fără TVA : 115 LEI
Preţ cu TVA (0 %):
115 LEI

în coş:
  buc  

Blue MoringaBao

- Super antioxidant -

 

*  Moringa are de 4 ori mai mult calciu decat laptele, de 3 de ori mai mult fier decat spanacul, de

5 ori mai mult potasiu decat bananele

*  Fructul de baobab contine de 6 ori mai multa vitamina C decat portocalele, de 2 ori mai mult     calciu

Moringa, cu peste 90 de nutrienti, este cea mai sanatoasa sursa disponibila pentru hranirea corpului cu substantele nutritive esentiale.

Moringa contine atat de multe vitamine, incat este una dintre cele mai bogate surse vegetale de vitamine descoperita vreodata. Moringa contine Vitamina A (beta-caroten) – de 2 ori mai mult decat morcovul, Vitamina B1 (tiamina), Vitamina B2 (riboflavina), Vitamina B3 (niacina), vitamina B6 Pyrodixine), Vitamina B7 (biotina), vitamina C (acid ascorbic), Vitamina D (colecalciferol) , Vitamina E (tocoferol) si vitamina K. Vitamina A este cea de care organismul are cea mai mare nevoie pentru a mentine vederea perfecta si sanatatea cardiovasculara.

Lista de minerale prezenta in Moringa este abundenta, si cateva din mineralele principale sunt Ca, Cu, Fe, K, Mg, Mn si Zn. Moringa este cea mai bogata sursa de calciu dintr-un material vegetal, are de 4 ori mai mult calciu decat laptele, de 3 de ori mai mult fier decat spanacul, de 5 ori mai mult Potasiu decat bananele - ajuta la reglementarea bilantului acido-bazic si de apa din sange si tesuturile organismului.

Moringa are aproximativ 46 antioxidanti si este una din sursele cele mai bogate in antioxidanti.

Fitonutrientii prezenti in Moringa includ, alfa-caroten, beta-caroten, beta-criptoxantina, luteina, zeaxantina si clorofila. Fitonutrientii continuti purifica ficatul, ajuta la intarirea sistemului imunitar, ajuta la refacerea celulelor rosii din sange si cel mai important dintre toate, fitonutrientii din  Moringa intineresc organismul la nivel celular.

Fructul de baobab contine de 6 ori mai multa vitamina C decat portocalele, de doua ori mai mult calciu decat laptele, mai mult fier decat carnea rosie, cantitati importante de vitamine B, mai multi antioxidanti decat afinele si minerale alcalinizante (magneziu, potasiu, fosfor). Contine multe fibre, are calitati prebiotice care pot stimula "bacteriile bune" intestinelor.

  • revitalizeaza si revigoreaza organismul
  • stimuleaza sistemul imunitar
  • promoveaza o digestie sanatoasa
  • protejeaza sistemul nervos
  • este alcatuit din 50% fibre solubile
  • reprezinta una dintre cele mai importante surse vegetale de calciu
  • Fructul de baobab are dimensiunea unei nuci de cocos, cantareste aproximativ 1,5 kg si are gustul ”undeva intre grapefruit, pere si vanilie”.
M2VlMjV