Categorii


Introducere » Aparate terapie » Bratara cu magneti si hematit


        

Bratara cu magneti si hematit

Bratara cu magneti si hematit

in stoc

 

Numar produs: 144
Preţ fără TVA : 110 LEI
Preţ cu TVA (0 %):
110 LEI

în coş:
  buc  

Bratara terapeutica cu hematit si magneti

Descriere:

Hematitul este o piatra semipretioasa care are succes foarte mare in ceea ce priveste refacerea starii de sanatate la nivelul intregului corp fizic, regland functiile sistemului imunitar la nivelul obtim si sustinand capacitatea de refacere dupa imbolnavire.

Piesele de hematit sunt departate unele de altele prin intermediul a doi magneti permanenti, care au rolul de a potenta efectele pieselor de hematita.

Utilizare:

Bratara se va purta alternativ de pe o mana pe cealalta, dupa aproximativ 4 ore.

Pentru a asigura o echilibrare eficienta a celor 2 meridiane care asigura functionarea optima a organismului, pana la ora 12.00, piesele care compun bratara trebuie asezate cu partea rotunjita spre exterior, iar cele nerotunjite trebuie sa fie in contact cu pielea.

Dupa ora 12.00, bratara va trebui sa fie rotita de-a lungul incheieturii mainii in sens invers, de data aceasta, piesele rotunjite trebuie sa fie in contact cu pielea, piesele nerotunjite trebuind sa fie spre exterior.

Bratara trebuie curatata si incarcata energetic dupa o anumita perioada de timp. Acest lucru se va face spaland foarte bine bratara intr-un jet puternic de apa rece timp de 2 minute si lasandu-se apoi  la soare pentru incarcare cu energie solara, timp de 5 minute.

 

YTBkM2E