Categorii


Introducere » Aparate terapie » Catalizator energetic


        

Catalizator energetic

produs nou produs de top

in stoc

 

Numar produs: 086
Preţ fără TVA : 575 LEI
Preţ cu TVA (0 %):
575 LEI

în coş:
  buc  

Catalizatorul energetic este compus dintr-o pulbere specială formată din materiale cu proprietăți piezoelectrice cu dimensiunea de 0,3 micron și cu proprietăți fizice particulare, ce emit câmpuri cu diferite lungimi de undă de 4-6 milimicron. Materialul respectiv este un amestec format din turmalină, mică, quartz, germaniu, etc.)

Acest amestec de minerale emite câmpuri electromagentice cu frecvență foarte scăzută 0,26 eV, care sunt în măsură să „reechilibreze” frecvențele emise de corpurile vii ale plantelor, animalelor și cel mai important, ale însuși corpului uman, declanșând un proces de reechilibrare a funcțiilor organismelor compromise (avariate) de sursele de poluare, provocând un adevărat proces de auto-vindecare.

Lista de ultilizări posibile ale Catalizatorului Energetic :

- Pentru relaxare sau energizare, catalizatorul se plasează, simplu, într-un buzunar.
- Pentru a activa chakrele, catalizatorul se poziționează deasupra lor.
- Pentru a energiza alimentele, mâncarea și băutura, se pune catalizatorul sub farfurie, sau pahar, pentru cel putin 30 de secunde (cu cât se lasă mai mult cu atât mai bine).
- Pentru a accelera vindecarea în cazul unor răni sau arsuri, așezați catalizatorul deasupra bandajelor.
- Pentru a prelungi prospețimea alimentelor, a îmbunătăți gustul și proprietatile nutritive, se instalează 3 catalizatoare în frigider pe raftul central. Nu folosiți pentru carne sau pește congelat (se decongelează).
- Pentru a ameliora cefaleea, puneți catalizatorul pe frunte.
- Pentru a reduce senzația de greață catalizatorul se plasează pe abdomen în zona epigastrului.
- Pentru a reduce durerile articulare, puneți catalizatorul pe zona dureroasă.
- Pentru a se proteja de câmpurile electromagnetice produse de telefoanele mobile şi a altor aparate electrice. În această situaţie durata de viaţă a catalizatorului se reduce cu circa 60%.

Concentrația mineralelor din catalizator determină ca durata de viață a produsului să fie foarte mare, 7-8 ani, dacă e folosită conform descrierilor de mai sus.

OWQwOTI2Mj