Categorii

Contact

Comenzi telefonice
Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00
tel: 0722.435.216, 0753.074.833
scrieţi-ne
E-mail: comenzi@vindecari.ro, bogdan2100@yahoo.com

Promotie

Cel mai vandut

Noutati

arr3APARAT DIGITAL DE TERAPIEEste un produs ideal pentru persoanele care sufera de umar rigid, paralizie neuronala in faza... arr3VIBRACELLProdus UNIC IN LUME: ultracomplex natural de multivitamine din sucuri concentrate, presate la ... arr3APARAT TERAPIE OCHIAcest aparat este ideal pentru: *Persoanele care au hipermetropie, miopie si oamenii care sufera de...

Sondaj

Cum vă place acest site??

Foarte mult 46% Frumos !! 36% Normal, o bună 7% Oribil 11%

Contact:

Vodafone: 0722.435.216

Orange: 0753.074.733

Email: comenzi@vindecari.ro


Despre noi

Bine ati venit in magazinul online  www.vindecari.ro

Magazinul online naturist  www.vindecari.ro va ofera o gama speciala de produse naturiste testate de multi oameni de-a lungul timpului si care prezinta o caracteristica importanta, care le face  sa se diferentieze de alte produse existente pe piata romaneasca in prezent si anume: capacitatea ridicata de vindecare, in timp foarte scurt!

De asemenea, in magazinul online naturist www.vindecari.ro vei putea gasi (sub forma de BONUS!daca iti vei deschide un cont de client pe acest site) multe alte informatii care te vor ajuta in vindecare.

Printre multe altele, Bonusul va contine :

-informatii care te vor ajuta sa intelegi care e cauza pentu care esti in suferinta in prezent,

-programe de tratament  la care poti apela pentru vindecare,

-asistenta personala pentru gasirea metodei optime de vindecare, in cazul existentei unei afectiuni pe care vreti sa o tratati,

-reduceri de pret la produsele aflate in perioadele de promotie care poti beneficia,

-reduceri de pret la cursurile de terapie sau de initiere care se vor face in perioadele de timp anuntate pe site, etc.

Produsele care le veti gasi in magazinul online naturist  www.vindecari.ro au rolul de a te ajuta sa iti mentii sanatatea pe cale naturala si de a combate efectele daunatoare exercitate de elementele nocive cu care intram in contact in fiecare zi.

Deoarece sunt obtinute din surse 100% naturale si intervin in fortificarea aparatelor cardiovascular, digestiv, respirator, urinar, a sistemului nervos, endocrin, imunitar - ele sunt sursa perfecta de vitalitate si sanatate, atat pentru tine cat si pentru familia ta!


Din acest motiv, aceste produse naturiste :

  • nu au efecte secundare
  • sunt produse exclusiv din ingrediente naturale
  • nu contin conservati sau coloranti

Produsele corespund celor mai exigente conditii de igiena si singuranta. In plus, fiind 100% naturale, nu au efecte secundare, iar componentele alese pentru fiecare produs in parte au efecte benefice pentru intregul organism!!

OGY4Y