Categorii


Introducere » Antioxidanti » Suc Aloe Ferox Juice 1000 ml - antioxidant natural


        

Suc Aloe Ferox Juice 1000 ml - antioxidant natural

actiune produs de top

in stoc

 

Numar produs: 029
Pret promotional 250 LEI
Preţ fără TVA : 210 LEI
Preţ cu TVA (0 %):
210 LEI

în coş:
  buc  
  • Suc 100% pur si proaspat presat la rece de Aloe Ferox de inaltă calitate, spre deosebire de o mulțime de sucuri de Aloe Vera de pe piata care sunt o pulbere de aloe concentrat cu adaos de apă.

Spre deosebire de Aloe Vera care este in general cultivata in ferme, Aloe Ferox creste salbatic in habitatul sau natural fara factori de fertilizare, pesticide sau fungicide. Acest habitat este mentinut si certificat organic.

 

Juice-ul pur 100% conține aminoacizi valorosi, proteine, enzime, vitamine cum ar fi vitamina E naturală și o mare varietate de minerale și oligoelemente.

Aloe ferox este extrem de apreciata si datorita conținutului ridicat de calciu si aminoacizi. In acest sens, depășește cu mult calitatile Aloe vera și a celorlalte specii de aloe folosite pentru gel și sucul lor.

Polizaharidele gel (zaharuri cu lanț lung) prezente in juice-ul de Aloe Ferox au un efect de calmare si vindecare a membranelor care imbracă tractul digestiv și aduce alinare in caz de arsuri si dureri la stomac, indigestie și tulburări intestinale.

Obiceiul de a consuma Aloe ferox va stimula, de asemenea, sistemul imunitar.

Recomandari de utilizare:

Se recomanda consumul a 50 ml pana la 150 ml pe zi, pur sau amestecat cu suc de fructe cu aproximativ 30 de minute inainte de micul dejun.

Conditii de pastrare:

Păstrați intr-un loc intunecat și răcoros. Odată deschis, păstrați la frigider si consumati-l in termen de 1 lună.

ZmRhO