Categorii


Introducere » Antioxidanti » Suc Goji 1000 ml


        

Suc Goji 1000 ml

actiune produs de top

in stoc

 

Numar produs: 048
Pret promotional 210 LEI
Preţ fără TVA: 187 LEI
Preţ cu TVA (0 %):
187 LEI

în coş:
  buc  
  • Este puternic antioxidant, intareste inima si sistemul imunitar, reduce efectele procesului de imbatranire.
  • Stimuleaza producerea si reproducerea celulelor sangelui precum si regenerarea si vindecarea mai rapida a ranilor.
  • Este o sursa naturala de energie pentru corpul uman si pe termen lung ajuta la cresterea longevitatii.
  • are efect energizant, usor constatabil.

 

Acest suc/piure este obtinut din fructe de goji coapte, 100 % organice presate. Sucul este innobilat cu acid citric natural care il alcalinizeaza.

Ce contine Goji?

- 18 amino acizi care formeaza un bloc de proteine si contin 8 substante necesare vietii, precum izoleucina si tritofan.

- 21 de microelemente, cum ar fi: fier, magneziu, potasiu, cupru, calciu, fosfor, zinc si germaniu - agent anticancerigen care se regaseste foarte rar in alimente. Acesta creste abilitatea corpului sa produca g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie in lupta contra cancerului. Principalul constituent al Goji este Lycium Barbarum Polizaharidic – LBP. Conform unor studii LBP ajuta pacientii cu cancer la reconstituirea celulelor albe din sange, sporind fagocitele si activitatea fagocitara legata de celulele canceroase, inmultind major numarul de celule T. - mai multa vitamina C decat citricele; este al doilea in lume ca si continut de vitamina C. - vitamina A, cu efect antioxidant, un rol important in imbunatatirea vederii; contine o gama completa de antioxidanti carotenoizi, inclusiv beta-caroten si zeaxantina. Are cea mai mare sursa de carotenoizi dintre toate alimentele cunoscute. Beta-carotenul este cel mai bine cunoscut nutrient pentru retina. - vitamina E, care se regaseste foarte rar in fructe, puternic antioxidant, previne aparitia si evolutia aterosclerozei; - vitaminele B1 (Thiamine), B2 (Riboflavin) si B6 - necesare proceselor biochimice de transformare a hranei in energie; ajuta metabolismul. - este o foarte bogata sursa de seleniu (singurul fruct care contine seleniu), mareste eficienta chimioterapiei si reduce toxicitatea drogurilor.

- 8 polizaharide si 6 monozaharide - 5 acizi grasi nesaturati, incluzand acid linoleic, acid alfa-linolenic, acid beta-sitosterol si alti fitosteroli.

Despre antioxidanti :

Nu de mult timp a fost stabilita si o masura a puterii anti-oxidante a unor vegetale, numita ORAC (oxigen radical absorbance capacity = capacitatea de absorbtie a radicalilor liberi ai oxigenului), in functie de cantitatea de anti-oxidanti care este continuta in diverse plante. Antioxidantii consolideaza sistemul imunitar, permeabilizeaza peretii celulari si ataca radicalii liberi inainte ca acestia sa deterioreze AND-ul nucleului celulei.

Pentru a se mentine intr-o forma deplina de sanatate, dar si pentru a NU face cancer, un om trebuie sa introduca zilnic in organism o cantitate de vegetale, care sa-i asigure un optim de > 5.000 unitati ORAC / zi, insa in lipsa unor factori pro-oxidanti semnificativi !!!

In situatii speciale (boli degenerative, boli acute, cancer, limfoame, leucemii, SIDA), se recomanda asigurarea a >30.000-50.000 unitati ORAC / zi (sau chiar mult mai mult) !!!

25.300 puncte ORAC 100 grame fructe de goji

Despre aceasta planta se vorbeste de peste 2000 de ani, din timpul dinastiei Tang. Medicina Traditionala Chinezeasca o recomanda in boli cronice ale ficatului, rinichiului, in diabet zaharat, in hipertensiune, in echilibrul Yin-Yang, etc.

  • Este puternic antioxidant, intareste inima si sistemul imunitar, reduce efectele procesului de imbatranire.
  • Stimuleaza producerea si reproducerea celulelor sangelui precum si regenerarea si vindecarea mai rapida a ranilor.
  • Este o sursa naturala de energie pentru corpul uman si pe termen lung ajuta la cresterea longevitatii.
  • are efect energizant, usor constatabil.

Recomandari de utilizare:

Se recomanda consumul a 30 ml pana la 50 ml de suc pe zi, pur sau in amestec cu suc de fructe inainte de micul dejun.

Conditii de pastrare:

A se agita inainte de intrebuintare. Se pastreaza intr-un loc intunecat si racoros, iar odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma in termen de 15 zile.

ZDU0Njkz