Categorii

Contact

Comenzi telefonice
Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00
tel: 0722.435.216, 0753.074.833
scrieţi-ne
E-mail: comenzi@vindecari.ro, bogdan2100@yahoo.com

Promotie

Noutati

arr3APARAT DIGITAL DE TERAPIEEste un produs ideal pentru persoanele care sufera de umar rigid, paralizie neuronala in faza... arr3VIBRACELLProdus UNIC IN LUME: ultracomplex natural de multivitamine din sucuri concentrate, presate la ... arr3APARAT TERAPIE OCHIAcest aparat este ideal pentru: *Persoanele care au hipermetropie, miopie si oamenii care sufera de...

Sondaj

Cum vă place acest site??

Foarte mult 45% Frumos !! 36% Normal, o bună 7% Oribil 12%

Contact:

Vodafone: 0722.435.216

Orange: 0753.074.733

Email: comenzi@vindecari.ro


Termeni si conditii
Termeni si conditii

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.vindecari.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.vindecari.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.vindecari.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC Noua Generatie Astral Group SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate, a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul www.vindecari.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile". Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face la dorinta lor, conform conditiilor existente in acest capitol SC Noua Generatie Astral Group SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele www.vindecari.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

SC Noua Generatie Astral Group SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC Noua Generatie Astral Group SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul www.vindecari.ro pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SC Noua Generatie Astral Group SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Firma SC Noua Generatie Astral Group SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Noua Generatie Astral Group SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Se garanteaza, de asemenea, societatii SC Noua Generatie Astral Group SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei personae.

 

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta/curier la adresa: Bucuresti, Al.Moreni  nr. 2, Bl. 6G1, Apt. 37, Sector 3.

In situatia mentionata mai sus, dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC Noua Generatie Astral Group SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre dvs a contractului.

Orice conflict  aparut intre SC Noua Generatie Astral Group SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

MDI3MWQ2M